Ansiktspleie - my favs

  • 24.08.2015 - 18:25

Heiaa! Dagen idag startet med knallvær, men da jeg skulle kjøre hjem kom jeg meg knapt 100 meter før jeg var gjennomvåt av regn. Altså, det er ikke veldig lett å kle seg om dagen, når været er så skiftende! Uansett, jeg har hatt full skoledag idag, og resten av ettermiddagen tenker jeg å bruke på litt fornuftig som å rydde, skrive pakkeliste og vaske litt klær. Først, en liten anbefaling! Jeg har prøvd MYE forskjellig når det kommer til ansiktsprodukter - men jeg tror jeg endelig har funnet mine absolutte favoritter. HER;


1. FAVORITT! Dette rensevannet bruker jeg etter jeg har fjernet sminken med vanlige rensewipes og på morgenen, fukt en bomullspad og stryk over ansiktet. Denne fjerner virkelig alle rester. Etterlater huden glatt og fin. Fåes kjøpt HER til 79 kroner. 2. Cleansing foam, påfør denne på fuktet hud og la den skumme opp. Kjempegod ansiktsvask! Fåes kjøpt HER til  69 kroner. 3. Ansiktsskrubb. Denne bruker jeg kun 1-2 ganger i uken. Denne masserer jeg forsiktig på huden før jeg skyller av. Etterlater huden kjempemyk! Fåes kjøpt HER til 69 kroner. (Kjæresten min likte også denne, hihi).

4. Dagkrem med solfaktor, for normal til tørr hud. Fåes kjøpt HER til 89 kroner. 5. Nattkrem for normal til tørr hud. Fåes kjøpt HER til 89 kroner. 

TIPS! Renseproduktene i denne serien gjør huden litt mer sensitiv for sol, det anbefales derfor å bruke solfaktor ved soling og inntil en uke etter soling ved bruk av disse produktene. Jeg må med andre ord være kjempeflink til å smøre meg når vi er i Tyrkia! 6. Solkrem fra Cliniderm. Den er helt fantastisk å ta bruk, huden blir kjempemyk og i tillegg er den veeeldig vannfast. (Jeg er ikke veldig nøye på dette med solkrem til kropp og ansikt, og blander disse like gjerne, solfaktor er solfaktor, hehe). Denne er på tilbud nå og fåes kjøpt HER til 185 kroner. 

Jeg har brukt produktene fra Botanics i snart et år og jeg er fortsatt kjempefornøyd. Litt urenheter har jeg, som alle andre. Men jeg tror virkelig at disse bidrar til å holde huden min fin. Botanics har flere serier, bla. antiage og også en del kroppspleie. Best av alt er jo at produktene er såå rimelige! For meg som ikke tjener allverden og går på skole, er det helt fantastisk at jeg ikke trenger å bruke 200-300 kroner på alt av produkter. 
Håper dette ga noen tips til deres neste innkjøp. 

Hvilke produkter sverger du til?

 

Ferie på etterskudd

  • 18.08.2015 - 18:24

Tjena! Nå er det rimelig lenge siden jeg sa at dette var noe jeg ville komme igang med igjen. Og jeg har faktisk hatt det i tankene daglig den siste tiden. Så da er det vel på tide å begynne. Som for mange andre, startet skolen igår. Det var tungt, men det overraskende nok veldig deilig også. 

Som mange kanskje har fått med seg er det mye uroligheter i Tyrkia om dagen, og mye i grenseområdene. NRK skriver 20. juli at "minst 30 personer er drept og over 100 personer såret i en eksplosjon i den tyrkiske byen Suruc, som ligger ved grensen til Syria". Teorien er at dette var et selvmordsangrep. Suruc ligger omlag 10 km unna grensebyen Kobani i Syria. Dette er et av stedene som UD fraråder reiser til. Man blir også oppfordret til å holde seg 10 km grensene til Irak og generelt Syria, og en del provinser i Tyrkia. Mer informasjon om disse finner man på på sidene til UD med flere reiseråd. 

Grunnen til at jeg har fulgt litt ekstra med på dette er som kanskje allerede forstått, jeg skal til Tyrkia om to små uker. Vi har ikke blitt frarådet å reise og er heller ikke veldig bekymret. Forhåndsregler er viktige å ta uansett ferie, vi er bare litt ekstra forsiktige nå. 

Så, foruten om uroligheter, litt mye frem og tilbake - det skal bli såå digg med en etterlengtet sydentur! Vi blir i ti dager og alt er betalt, vi har frokost og middag på hotellet under hele oppholdet, bikiniene og solkremen er kjøpt inn og kofferten er snart på vei ned fra loftet. Jeg gleder meg!!  (De solfylte og blå bildene i dette innlegget er fra fjorårets tur, see så fint!.)

Liten tb til hvor bleik jeg var i fjor sommer (xDD). Funfact: Den saken som er malt på veggen bak meg er gjort av min far da han pusset opp rommet mitt i fjor, litt søtt eller hva? 

Hvordan har sommeren vært?

 

Ylva Cerine

Hei, jeg heter Ylva Cerine og er 17 år fra Moss. Jeg går VG2 på Kirkeparken og bruker ellers tid på jobb eller annet fritidssyssel. For spørsmål eller andre henvendelser, ta kontakt på mail eller bruk kommentarfeltet. ylva.cerine@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits