Fra å gå gatelangs til å bli familiemedlem

  • 16.03.2014 - 16:59

For drøye to uker siden fortalte jeg at vi skulle overta en hund, og jeg sa også at jeg skulle komme mer inn på dette siden - altså nå. Mamma overtok han på torsdag for to uker siden og han er nå et veldig godt likt familiemedlem. Mamma kom over han på finn.no under "gis bort". Det lå kun to bilder av han der, men mamma falt pladask. Han er ganske så unik med kun tre bein. For å være helt ærlig så vet vi ikke hva som har skjedd med han.

Han var nemlig gatehund i Portugal i ca. to år, og ble trolig påkjørt som liten noe som førte til at han idag kun har tre bein.

Han har bodd to-tre år hos en familie i Gol og er godt vandt med andre dyr, noe som er en fordel her da vi har en katt fra før, han måtte gis bort fordi han var så fæl på å erte den eldre hann-hunden deres.  Han fungerer også veldig godt med barn. Han er rett og slett snill som et lam og er en utrolig grei familiehund. Han elsker å gå tur og er veldig selskapssyk.

Han heter Manu og er en utrolig fin gatemiks i mine øyne. Vi er egentlig veldig usikre på hva slags blanding han er, men fin er han i allefall!


Han trives heldigvis veldig godt her. Vi har jo tross alt et relativt stort hus og god plass som han kan boltre seg på ute. Noen lurer sikkert på om han er veldig handicappet, og nei, det er han ikke. Han hopper fint opp i sofaen selv og løper etter oss rundt i huset og ute på gårdsplassen. Han er ikke veldig glad i trapper, men han klarer helt fint å gå i de. Han er derimot veldig kravstor og vil aller helst bli løftet opp og ned trapper, og aller helst bli bært opp i sofaen, hehe. 

Har du hund?

Ylva Cerine

Hei, jeg heter Ylva Cerine og er 17 år fra Moss. Jeg går VG2 på Kirkeparken og bruker ellers tid på jobb eller annet fritidssyssel. For spørsmål eller andre henvendelser, ta kontakt på mail eller bruk kommentarfeltet. ylva.cerine@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits