"Goals"?

  • 11.01.2016 - 18:53

Hei og godt nyttår! Kom forleden på at jeg fortsatt har en blogg som antakeligvis står og støver ned. "Mye" har skjedd siden sist. Første termin av andre klasse er nå ferdig og jeg tror vi får halvårsvurdering på fredag, jeg har bestått teorien og kommet igang med lappen, jeg stortrives fremdeles i jobb og har feiret to år med min kjære. Det har vært både jul og nytt år (håper alle har kost seg plenty!!). Jeg har på ingen måte tenkt meg til noe "New year, new me", men at jeg kan sette meg litt generelle mål enten det er nytt år eller ikke, det skal jeg. 

Jeg skal rydde i garderoben min. Med mindre det er "perfect basic" plagg som brukes hyppig, skal jeg kvitte meg med ting jeg har flere av. Jeg har virkelig ikke plass til å bruke skapet mitt som lagerplass bare fordi jeg kaaanskje får bruk for plagget en dag. Og plagg som er ikke er tatt på det siste året; hejdå. Det gjelder nok bare å være litt strengere med seg selv og innse at du faktisk ikke kommer til å bruke det plagget i det hele tatt. Dette gjelder også plagg som jeg kvier meg litt for å bli kvitt bare fordi jeg en gang var veldig glad i det. Også har vi disse plaggene hvor du tenker "en dag kommer jeg til å få bruk for det"; nei, mest sannsynlig gjør du ikke det. Rett og slett en god opprydding. Den dagen jeg bestemmer meg for å flytte ut vil jeg nok takke meg selv for å ha gjort det

Være fornøyd med egen innsats. Jeg har ett halvt år igjen av vg2 og neste år skal jeg gå påbygg, jeg vil derfor gjøre så godt jeg kan for å få et ok resultat slik at jeg kommer inn på påbygg der jeg vil. Og selvfølgelig litt for selvfølelsen sin skyld. Jeg vil også prøve å være litt mer aktiv enn det jeg var i høst, ingen planer om å bli fitness-dronning, men litt trening kan være godt for kropp og sjel. 

Spare penger. Jeg har allerede begynt å se etter bil, se litt på hva det vil koste meg osv. Jeg har også tenkt til å følge mer med på hva pengene mine går til og bevisstgjøre meg selv litt mer på hva jeg kan kutte ned pengebruken på. Jeg skal sette av en fast sum i måneden til BSU og jeg skal prøve å alltid ha en reserve dersom noe uventet skulle skje. Lappen har jeg faktisk spart til og betalt for helt selv *klapp på skulderen*. 

Bli ferdig med lappen. Jeg blir 18 om litt over en måned og jeg har som sagt bestått teorien, og jeg må faktisk bare skryte litt 3 feil på 9 minutter!! Jeg begynner med kjøretimer i morgen, som jeg gruer meg latterlig mye til med tanke på det føret som plutselig kom, men vi får satse på at det går bra. 


//bilder fra weheartit

Jeg tror dette er ting jeg kan klare å gjennomføre dette året. Nei, jeg vet. 

Har du satt deg noen mål for året?

Ylva Cerine

Hei, jeg heter Ylva Cerine og er 17 år fra Moss. Jeg går VG2 på Kirkeparken og bruker ellers tid på jobb eller annet fritidssyssel. For spørsmål eller andre henvendelser, ta kontakt på mail eller bruk kommentarfeltet. ylva.cerine@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits