Ansiktspleie - my favs

  • 24.08.2015 - 18:25

Heiaa! Dagen idag startet med knallvær, men da jeg skulle kjøre hjem kom jeg meg knapt 100 meter før jeg var gjennomvåt av regn. Altså, det er ikke veldig lett å kle seg om dagen, når været er så skiftende! Uansett, jeg har hatt full skoledag idag, og resten av ettermiddagen tenker jeg å bruke på litt fornuftig som å rydde, skrive pakkeliste og vaske litt klær. Først, en liten anbefaling! Jeg har prøvd MYE forskjellig når det kommer til ansiktsprodukter - men jeg tror jeg endelig har funnet mine absolutte favoritter. HER;


1. FAVORITT! Dette rensevannet bruker jeg etter jeg har fjernet sminken med vanlige rensewipes og på morgenen, fukt en bomullspad og stryk over ansiktet. Denne fjerner virkelig alle rester. Etterlater huden glatt og fin. Fåes kjøpt HER til 79 kroner. 2. Cleansing foam, påfør denne på fuktet hud og la den skumme opp. Kjempegod ansiktsvask! Fåes kjøpt HER til  69 kroner. 3. Ansiktsskrubb. Denne bruker jeg kun 1-2 ganger i uken. Denne masserer jeg forsiktig på huden før jeg skyller av. Etterlater huden kjempemyk! Fåes kjøpt HER til 69 kroner. (Kjæresten min likte også denne, hihi).

4. Dagkrem med solfaktor, for normal til tørr hud. Fåes kjøpt HER til 89 kroner. 5. Nattkrem for normal til tørr hud. Fåes kjøpt HER til 89 kroner. 

TIPS! Renseproduktene i denne serien gjør huden litt mer sensitiv for sol, det anbefales derfor å bruke solfaktor ved soling og inntil en uke etter soling ved bruk av disse produktene. Jeg må med andre ord være kjempeflink til å smøre meg når vi er i Tyrkia! 6. Solkrem fra Cliniderm. Den er helt fantastisk å ta bruk, huden blir kjempemyk og i tillegg er den veeeldig vannfast. (Jeg er ikke veldig nøye på dette med solkrem til kropp og ansikt, og blander disse like gjerne, solfaktor er solfaktor, hehe). Denne er på tilbud nå og fåes kjøpt HER til 185 kroner. 

Jeg har brukt produktene fra Botanics i snart et år og jeg er fortsatt kjempefornøyd. Litt urenheter har jeg, som alle andre. Men jeg tror virkelig at disse bidrar til å holde huden min fin. Botanics har flere serier, bla. antiage og også en del kroppspleie. Best av alt er jo at produktene er såå rimelige! For meg som ikke tjener allverden og går på skole, er det helt fantastisk at jeg ikke trenger å bruke 200-300 kroner på alt av produkter. 
Håper dette ga noen tips til deres neste innkjøp. 

Hvilke produkter sverger du til?

 

Malene

24.08.2015 kl.18:38

Kjempe fin blogg :)

Koselig om du sjekker ut bloggen min og hvis du vil legge igjen en liten kommentar :)

Inehen

24.08.2015 kl.19:36

Masse flotte produkter, ha en fortsatt fin Mandag :)

Amanda Sørum

24.08.2015 kl.22:58

Forever Living sine produkter står meg nært! Kommer aldri til å bytte :)
Ylva Cerine

Hei, jeg heter Ylva Cerine og er 17 år fra Moss. Jeg går VG2 på Kirkeparken og bruker ellers tid på jobb eller annet fritidssyssel. For spørsmål eller andre henvendelser, ta kontakt på mail eller bruk kommentarfeltet. ylva.cerine@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits