Ferie på etterskudd

  • 18.08.2015 - 18:24

Tjena! Nå er det rimelig lenge siden jeg sa at dette var noe jeg ville komme igang med igjen. Og jeg har faktisk hatt det i tankene daglig den siste tiden. Så da er det vel på tide å begynne. Som for mange andre, startet skolen igår. Det var tungt, men det overraskende nok veldig deilig også. 

Som mange kanskje har fått med seg er det mye uroligheter i Tyrkia om dagen, og mye i grenseområdene. NRK skriver 20. juli at "minst 30 personer er drept og over 100 personer såret i en eksplosjon i den tyrkiske byen Suruc, som ligger ved grensen til Syria". Teorien er at dette var et selvmordsangrep. Suruc ligger omlag 10 km unna grensebyen Kobani i Syria. Dette er et av stedene som UD fraråder reiser til. Man blir også oppfordret til å holde seg 10 km grensene til Irak og generelt Syria, og en del provinser i Tyrkia. Mer informasjon om disse finner man på på sidene til UD med flere reiseråd. 

Grunnen til at jeg har fulgt litt ekstra med på dette er som kanskje allerede forstått, jeg skal til Tyrkia om to små uker. Vi har ikke blitt frarådet å reise og er heller ikke veldig bekymret. Forhåndsregler er viktige å ta uansett ferie, vi er bare litt ekstra forsiktige nå. 

Så, foruten om uroligheter, litt mye frem og tilbake - det skal bli såå digg med en etterlengtet sydentur! Vi blir i ti dager og alt er betalt, vi har frokost og middag på hotellet under hele oppholdet, bikiniene og solkremen er kjøpt inn og kofferten er snart på vei ned fra loftet. Jeg gleder meg!!  (De solfylte og blå bildene i dette innlegget er fra fjorårets tur, see så fint!.)

Liten tb til hvor bleik jeg var i fjor sommer (xDD). Funfact: Den saken som er malt på veggen bak meg er gjort av min far da han pusset opp rommet mitt i fjor, litt søtt eller hva? 

Hvordan har sommeren vært?

 

Ylva Cerine

Hei, jeg heter Ylva Cerine og er 17 år fra Moss. Jeg går VG2 på Kirkeparken og bruker ellers tid på jobb eller annet fritidssyssel. For spørsmål eller andre henvendelser, ta kontakt på mail eller bruk kommentarfeltet. ylva.cerine@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits