Rømskog Spa & Resort

  • 27.05.2015 - 10:28

Kjenner jeg har skikkelig "wanderlust" om dagen. Tyrkia-tur med kjæresten er kjøpt og betalt og vi drar i august, jeg skal muligens også to uker til Portugal iløpet av ferien og nå har jeg og A bestilt en helg på Rømskog Spa & Resort. Se så fint! Vi har ikke bestemt dato enda, men det skal vi se på når fredagskvelden kommer. 

Satt og så på bilder fra dette stedet i går, og jeg er helt forelsket. Det ligger på et utrolig flott sted, med naturnære og friske omgivelser. På og rundt hotellet har du gode turmuligheter, et flott spaanlegg med sauna, utendørs, varmt basseng og et bredt utvalg spa behandlinger, flotte rom (nesten alle med utsikt mot vannet) og god service. Hotellet kan også brukes til kurs og konferanser. 

På hotellet kan du booke forskjellige opphold, du kan velge mellom helpensjon og halvpensjon, dobbeltrom og forskjellige weekendpakker. Under oppholdet har du fri tilgang på Internett, fri bruk av treningsrom og fri tilgang på spaavdelingen (behandlinger mot et tillegg), og du har gratis parkering. 
På spaet kan du velge mellom forskjellige ansiktsbehandlinger, massasjer,  kroppsbehandlinger og fotbehandlinger. Du kan også få manikyr og pediky, og du har mulighet til å benytte deg av solariumet som også er inne på spaavdelingen. 

Hotellets hjemmeside og booking finner du >her<!

Kribler i hele kroppen mens jeg skriver dette, gleder meg så ekstremt. Både til dette og Tyrkia. Denne sommeren kommer til å bli super! 

Noen som har vært på Rømskog eller andre spahoteller?


Som noen kanskje har lagt merke til, har jeg nå ryddet opp i bloggen og tenker på en ny start. Hvor effektivt jeg kommer igang vet jeg ikke.
Jeg har hatt bloggen siden starten av 2013 - og det var litt mye fjortisblogging den gang. Jeg vil skrive litt mer om meningene mine og litt mer saklige innlegg fra nå av. Jeg vil selvfølgelig ikke kutte ut alt "rosa", men vil ha en litt mer seriøs feed enn det jeg hadde. Håper noen av dere fortsetter å følge meg! :-)

Ylva Cerine

Hei, jeg heter Ylva Cerine og er 17 år fra Moss. Jeg går VG2 på Kirkeparken og bruker ellers tid på jobb eller annet fritidssyssel. For spørsmål eller andre henvendelser, ta kontakt på mail eller bruk kommentarfeltet. ylva.cerine@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits